onsdag 3. april 2013

Koseligt brev med bilder.


Liten oppdatering fra oss: her går det kjempefint fortsatt, Saga er en utrolig grei og flott hund:-) Se bilder. Vi merker at hun nå både trenger og tåler småturer, til nå har vi for det meste oppholdt oss i skogen og hatt nok med å utforske, trene innkalling og kost oss. I påsken har hun vært med oss på korte skiturer. Hun elsker å løpe fri, for en fart -og for en stil;-) Gemyttet hennes er helt fantastisk, maken til elskverdig vesen! Dere har helt rett, jaktlabrador er den perfekte familihund, vi er solgt. Tror du kan sette oss opp på valpelisten igjen til hun er ca 2år..
Vi økte mengden fór slik du anbefalte sist, men var kanskje litt for ivrige. Tror hun ble vel mett og var ikke særlig ivrig på maten ei stund. Nå har vi redusert litt igjen,men gir mye i f t anbefalt. Syns hun er i godt hold, så vi fortsetter slik.
Ellers jobber vi med "bli" om dagen, dette gjør jo hverdagen en del enklere. Buret brukes fortsatt i stua, der sover hun godt til tross for liv og røre rundt seg. Vi er aldri i tvil om når det er nok stimuli eller fysisk aktivitet. Klikke-riene er som en overtrøtt 2-årings..det er bare å legge seg!
Som dere skjønner så nyter vi hver dag alle sammen, og ser fram til fortsettelsen. Takk for flott avl og utmerket preging av Saga til dere begge! Hilsen Astrid m/fam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar